Over Steve Bette

Steve heeft passie voor de druif, de natuur en zuiverheid. Hij is geboeid door unieke, eigenzinnige wijn-gerecht combinaties waarin alle producten hun volle potentieel tonen.

 
 

De pure keuken van onder andere Dôme in Antwerpen leende zich ervoor om de juiste wijn-gerecht combinaties met success voor te stellen. Het liefst van allemaal verraste hij klanten met een minder bekende wijn die een juiste weerspiegeling is van de druif, het terroir en de jaargang (klimaat) of met andere woorden: een wijn gemaakt met respect voor de natuur. Een (h)eerlijke’ wijn.

WOP_0466  WhiteOut.be  _1.jpg

Als sommelier kon hij zich dagelijks 100 % concentreren op het selecteren, proeven en schenken van wijnen.

 
 
 

Na veel delen, overtuigen en laten genieten blijft de leercurve oneindig. Steve Bette's diensten zijn dan ook ontstaan uit de passie (en de vraag van de klanten) om de kennis en vooral de ‘gevonden’ producten te delen met (en te leren van) andere, geïnteresseerde wijnliefhebbers.