Getuigenissen

Ontdek de magie van een workshop, degustatie of cursus.

 
 


Steve weet je op een ontwapenende, boeiende en uiterst interactieve wijze doorheen het brede wijnlandschap te loodsen. Dankzij de vele proeverijen van specerijen en wijnen leerde ik mijn zintuigen bewuster te gebruiken.

Tom Leclef
Zaakvoerder Felix Pakhuis & BourlaOpnieuw leren ruiken, leren kijken en proeven. Vooral de foodpairing vond ik zeer interessant. Aangename familiale sfeer. Ik heb zeker interesse in het vervolg.

Dirk Vandenrydt
Beroepsmilitair op rustWijn, heerlijk om te drinken. Spectaculair, bij het juiste gerecht. Fascinerend hoe Steve er telkens opnieuw in slaagt een ‘natuurlijke’ wijn te vinden die perfect accordeert met het gerecht. “Renaat, proef eens van dit stukje gerookte zalm en neem nu eens een slok van deze Sylvaner.” Intrigerend!

Renaat van Cauwenberghe
Filosoof & branding consultantHet was een super ervaring, Steve! Je bent echt een man met passie voor wijn en je brengt het fantastisch! Oprechte dank!

Maureen Nauwelaerts
Culinair journaliste, Mede-oprichtster SMAAK-magazine


Op een zeer aangename en concrete manier, ontdaan van alles wat enigszins naar snobisme zou kunnen ruiken, alles wat ik over wijn had willen weten, maar nooit durfde vragen, geleerd. Eindelijk heb ik structuur in mijn hoofd wanneer ik wijn proef. Het gaat dus niet alleen meer over wit, rood of rosé , neen, ik kan nu niet alleen benoemen welke wijn wat met me doet maar ook verstaan waarom.

Filip Peeters
ActeurEen leuke wijncursus waar bij de smaak in zijn essentie centraal staat. Geen encyclopedische opsommingen van alle wijnstreken, maar aan de hand van verschillende types wijn je eigen smaak leren ontdekken. Een goede leidraad om verder in de wereld van de wijnen rond te trekken!

Sophie van Grieken
Dokter in de geneeskundeSteve, schudt je wakker, stelt je zintuigen op scherp. Kijken ruiken, proeven , samen op ontdekkingstocht gaan. De passie en het vakmanschap van Steve zijn weergaloos. Hij vertelt over wijn, maar eigenlijk gaat het over een manier van in het leven staan. Bewust en dankbaar!

Goem Marinus
Advokaat, Marinus & Helsen Advocaten


Het was super fijn om eindelijk wat meer te weten te komen over wijn en dat op een gezellige, niet-schoolse, aangename manier! Dat smaakt naar meer…

Ann Miller
ActriceVoor deze cursus, dronk ik zoals velen graag wijn. Ik kon zeggen wat ik lekker vond en wat niet. Nu weet ik hoe ik moet proeven en vooral wat ik zoal kan ruiken. Dat ruiken was ik blijkbaar verleerd en dat is nu net wat zo belangrijk is. Ik verlang naar meer om zo mezelf te blijven uitdagen en dingen te ontdekken in de wonderlijke wereld van de wijn.

Patrick Smellenbergh
Zelfstandig interieurafwerkerIk was er altijd van overtuigd dat dat gewoon prietpraat was, die wijnkennerij, van afdronk van hier en houttoets van ginder. Tot ik Steve leerde kennen. De aandacht. De zorg. De liefde vooral, waarmee hij mij heeft leren kijken, ruiken en proeven, dat is een groot cadeau. Daar ben ik hem nog altijd dankbaar voor.

Sven Speybroeck
Radiomaker Radio 1 , VRT